fbpx

Despre Noi

Ne dorim să facem o lume mai bună prin dezvoltarea educației juridice a românilor și mediul de afaceri național. Oferim informații care sunt accesibile, și care, în același timp surprind nuanțele din realitatea practică.

Cosmin Poenaru – cofondator

Încă din liceu a fost interesat de nuanțele dintre idei și limitele drepturilor, coordonând mai mulți ani clubul de dezbateri al liceului.

Acesta a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea București, unde a avut rezultate deosebite, clasându-se ani de-a rândul, primul din seria sa sau chiar din întreaga promoție. În plus, și-a dezvoltat diverse abilități în cadrul asociațiilor în care a fost membru (ELSA, AIESEC, USR, SSUB).

A participat la mai multe concursuri, unde cunoștințele acumulate l-au ajutat, în mod constant, să se regăsească printre primii participanți. A acumulat de-a lungul anilor experiență prețioasă în marile case de avocatură.

Cosmin Poenaru este avocat în baroul București și asigură consultanță și reprezentare, în domeniul civil, comercial și dreptul penal al afacerilor împreună cu partenerii săi.

https://cosminpoenaru.ro/

Contactează Avocat
close slider